loader image

Servies huren Almere – Serviesgoed verhuur

Bij Party-Rent Almere kun je servies huren. Vrijwel voor elk feestje, etentje, evenement of borrel heb je wel servies nodig. Wij hebben dit servies op voorraad. Het servies van ons is van hoogstaande kwaliteit. Wij komen het serviesgoed bij jou in de regio Almere afleveren en weer ophalen. Mocht je geïnteresseerd zijn in meer feestartikelen dan hebben wij van alles beschikbaar.

Resultaat 1 - 8 van de 44 wordt getoond.
Aantal producten op pagina weergeven

Soorten servies die wij verhuren

Wij verhuren verschillende soorten servies. De prijzen die wij hanteren zijn laag en de goederen kunnen makkelijk mee worden vervoerd met de andere partyrent-producten die je eventueel van ons huurt.

Borden

Wij verhuren verschillende soorten borden in de regio Almere. Wij hebben diepe borden, diepe borden met een ribbel, fondueborden, dessertborden, borden met vakken, BBQ borden en nog veel meer. Wij hebben voor elk wat wils aan servies te huur.

Platte borden en soepkoppen

Ook voor platte borden kun je terecht bij Party-Rent Almere. De soepkoppen kun je bestellen met of zonder schotel.

Kop en schotel

Om lekker koffie of thee te kunnen drinken heb je kop en schotel nodig. Ook dit servies verhuren wij in de regio Almere. Wij hebben lage modellen en grotere modellen.

Theeglazen, melkbekers en eierdopjes huren

Ook theeglazen, melkbekers en eierdopjes verhuren bij in de regio Almere. Dit servies is een welkome aanvulling op het bestaande serviesgoed dat je bij ons kunt huren.

Je feest geheel in stijl met ons serviesgoed

Organiseer je een feest, borrel of evenement in de regio Almere? Dan komt ons serviesgoed goed van pas. Naast het serviesgoed verhuren wij natuurlijk ook tafels, stoelen en partytenten. Al deze mooie producten komen wij bij je afleveren en ook weer ophalen. Neem eens een kijkje op deze website en neem contact met ons op. Wij geven je graag advies.

0
Bestelling