loader image

Bezoek ons magazijn:

Televisieweg 93, 1322BD Almere

Over ons

Op 5 september 2009 organiseerde we een BBQ al snel waren er 80 personen uitgenodigd, dus het zou een dolle boel worden.

Helaas waren de voorspellingen voor het weer, zoals zo vaak in Nederland, erg twijfelachtig en we besloten op het laatste moment een partytent te gaan huren om risico’s uit te sluiten. En dit was een wijs besluit achteraf gezien.

Het huren van een partytent was makkelijker gezegd dan gedaan. Probeer dat maar eens op een zaterdag voor elkaar te krijgen.  Na wat rondbellen hadden we een partytent gevonden voor een belachelijke prijs, maar ja we moesten iets doen. Snel de auto in, want we moesten de partytent zelf ophalen, ook nog eens zelf opbouwen en toen begon de ellende. Een zak vol met buizen A in A, B in B enz., we kwamen er niet uit en besloten de partytent te laten voor wat het was. Een ander probleem was dat de tuin niet vlak was en we de buizen niet op de grond konden plaatsen.

We gingen aan de slag met afdekzeil, schroeven en houten palen. En ja we kregen de tuin grotendeels overdekt.  Dit was ook niet te vroeg want de druppels kwamen al snel naar beneden vallen.

Uiteindelijk hebben we een leuke BBQ gehad met af en toe een bui. Dankzij de constructie ging het redelijk goed totdat die uiteindelijk ook begon te lekken en ging instorten door de druk van het regenwater wat op de constructie bleef liggen. Tegen het einde van de BBQ besloten we de constructie uit veiligheidsoverwegingen weg te halen. Het weer ging opklaren en het werd droog en zonnig.

Deze BBQ is de stimulans geweest om op 1 oktober 2009 Partytent Verhuur Almere (PTVA) te starten, zodat wij dit soort dingen bij onze toekomstige klanten konden voorkomen.

Het is keihard werken! We maken lange dagen, maar de tevreden klanten houden ons gemotiveerd. We krijgen leuke reacties over onze kwaliteitstenten en duidelijke website. In het opstarten van PTVA is veel tijd en energie gaan zitten. De kracht van PTVA is dat wij op de stoel van de klant gaan zitten. Meedenken met de klant, en adviezen geven hoe het feest een nog groter succes kan worden.
Door onze flexibele partytenten kunnen wij constructies maken die met de ‘normale’ buizen tenten niet mogelijk zijn.

Wij zijn zeer gedreven, service en tevredenheid staat bij ons nummer één en dat zal, bij ons, ook zo blijven!

Wij willen iedereen bedanken voor het getoonde vertrouwen en hopen u ook als toekomstige klant te mogen verwelkomen bij Party-Rent Almere.

Tot ziens,

Ber Thomas-Moolenaar 
(Eigenaar)

  • Oktober 2009 oprichting Partytent Verhuur Almere;
  • Januari 2010 opening bedrijfspand Splijtbakweg 28-E te Almere;
  • Januari 2012 verhuizing naar Josephine Bakerstraat 57 te Almere;
  • April 2013 overname van Rent-4-Fun;
  • Februari 2016 overname van Party-Rent, wijziging naam naar Partytent Verhuur Almere/Party-Rent en verhuizing naar Televisieweg 93 te Almere;
  • April 2017 naamswijziging in Party-Rent Almere;
  • Mei 2018 overname Opblaasfiguren Almere (van ACB);
  • Oktober 2019 viering 10 jaar Party-Rent Almere en bekendmaking van het nieuwe logo.
0
Bestelling