Als een datum niet aanklikbaar is dan is er voor die dag geen verhuur meer mogelijk.

Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 0858900079

maandag t/m vrijdag 09:00 – 17:30 uur

Bezoek ons magazijn: Televisieweg 93 Almere

maandag t/m vrijdag 11:00 – 13:00 uur

Als een datum niet aanklikbaar is dan is er voor die dag geen verhuur meer mogelijk.

Bezoek ons magazijn:
Televisieweg 93 Almere

maandag t/m vrijdag 11:00 – 13:00 uur

Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 0858900079

maandag t/m vrijdag 09:00 – 17:30 uur

Glaswerk

In de spotlight

Toont alle 16 resultaten

Glaswerk huren Almere

Glaswerk huren doe je bij Party-Rent Almere. Wij zijn als specialist vanzelfsprekend ook thuis in de verhuur van glaswerk. Heb je een event, een feest of een borrel? Huur dan je glazen tegen een lage prijs bij ons. Naast glazen hebben wij ook andere partyrent-artikelen in de regio Almere te huur. Neem een kijkje op onze website, maak een keuze en bestel online.

 

Verschillende soorten glaswerk

Je kunt bij Party-Rent Almere verschillende soorten glaswerk huren. Wij sommen hieronder ons glaswerk op:

 

Bierglazen

Wij hebben veel verschillende soorten bierglazen voor elk event te huur. Wij hebben een fluitje, een Amsterdammertje, vaasjes, plastic bierglazen, stapelglazen en bierpullen. Voor elk feest hebben wij verschillende bierglazen te huur.

 

Borrelglazen te huur

Je kunt bij ons ook een soort borrelglas huren. Wij hebben een klein borrelglaasje voor bijvoorbeeld jenever of als shotglaasje in ons assortiment.

 

Champagneglazen

Wij hebben een aantal verschillende soorten champagneglazen te huur. Dit zijn de soorten die wij verhuren: champagne coupe 20cl, champagne flut 15 cl, champagne flut 23 cl en champagne flut 23 cl kristal.

 

Cocktailglazen

Ook cocktailglazen hebben wij in verschillende soorten te huur. Wij verhuren het volgende glaswerk voor cocktails: cocktail/martiniglas 19 cl, cocktailglas 15 cl, cocktailglas 15 cl met zwarte voet, cocktailglas 17 cl en nog veel meer.

 

Overig glaswerk

De rest van het glaswerk dat wij te huur hebben is: cognacglazen, koffieglas, gin en tonic glas, borrelglazen, likeurglazen, waterglazen en nog veel meer.

 

Glazen huren doe je bij Party-Rent Almere

Naast allerlei andere artikelen zoals partytenten, tafels en stoelen en nog veel meer verhuren wij ook glaswerk en bestek. Je feest of event heeft alles nodig en dus is glaswerk gewenst. Wij komen het glaswerk bij je afleveren en later ook weer afhalen zodat je van alle gemak voorzien bent. Bij Party-Rent Almere huur je het beste glaswerk.

Scroll naar boven