loader image

Stoelen en tafels huren Almere

Tafels huren doe je bij Party-Rent Almere. De meeste klanten van ons huren ook stoelen bij de tafels. De keuze is aan jou. Bij Party-Rent Almere is alles mogelijk. Wij maken door onze partytafels en stoelen uw feest, evenement of borrel tot een succes. Wil je een buffettafel? Een statafel huren? Ook dat kan bij ons. Wil je persoonlijk langskomen om onze tafels of stoelen te bekijken? Dat is mogelijk.

Resultaat 1 - 8 van de 16 wordt getoond.
Aantal producten op pagina weergeven

Wij verhuren de volgende tafels

Bij Party-Rent Almere verhuren wij verschillende soorten stoelen en tafels. Wij sommen ze hier voor je op:

Houten biertafel quatro

Deze biertafel is makkelijk inklapbaar. Het voordeel van het huren van een biertafel is dat de kosten van het kopen niet opwegen tegen de kosten van huur. Het huren van een bier tafel is veel goedkoper. Onze houten biertafel heeft 4 leuningen en is geschikt voor 20 personen.

Houten inklaptafels

Wij hebben verschillende formaten inklaptafels voor een feest, borrel of evenement. Het formaat gaat van een bijzettafel tot een DJ-tafel tot een dranktafel. Voor de houten inklaptafels hebben wij ook accessoires zoals tafelkleden en hoezen op voorraad.

Klaptafel verhuur

Vanzelfsprekend verhuren wij ook klaptafels in de regio Almere. Deze klaptafels zijn makkelijk te gebruiken voor elk soort feestje of evenement. Voor de klaptafels hebben wij tafelkleden beschikbaar.

Ronde tafel verhuur

Ronde tafels zijn te gebruiken voor verschillende doeleinden. Wij geven altijd het aantal personen aan dat om een tafel plaats kan nemen. Onze ronde tafels gaan van 3 personen tot 9 personen per tafel. Je kunt natuurlijk ook meerdere tafels van ons huren.

Contact opnemen met Party-Rent Almere

Je kunt telefonisch contact met ons opnemen tijdens werkdagen. Tevens kun je ons op werkdagen bezoeken om de tafels en stoelen te bekijken die wij verhuren. Wij zijn 2 uur per dag van 11:00 tot 13:00 uur bereikbaar voor bezoek. Je kunt ook telefonisch een afspraak maken voor een bezichtiging van de tafels en stoelen die wij verhuren.

0
Bestelling