Als een datum niet aanklikbaar is dan is er voor die dag geen verhuur meer mogelijk.

Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 0858900079

maandag t/m vrijdag 09:00 – 17:30 uur

Bezoek ons magazijn: Televisieweg 93 Almere

maandag t/m vrijdag 11:00 – 13:00 uur

Als een datum niet aanklikbaar is dan is er voor die dag geen verhuur meer mogelijk.

Bezoek ons magazijn:
Televisieweg 93 Almere

maandag t/m vrijdag 11:00 – 13:00 uur

Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 0858900079

maandag t/m vrijdag 09:00 – 17:30 uur

Biertaps & bars

In de spotlight

Toont alle 16 resultaten

Bar & biertap huren Almere – Tap Almere

Wil je een speciaal feestje organiseren en heb je een biertap nodig? Dan kunnen wij u helpen. Een biertap huur je in Almere bij Party-Rent Almere. Wij hebben voor jullie verschillende biertaps, biertapinstallaties en bars beschikbaar die wij met veel plezier verhuren. Wij verzorgen samen met de tap ook de fusten bier voor jullie. Neem een kijkje op deze pagina gevuld met biertaps. Zit er iets bij voor je? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Levering van de bar en biertap in de regio Almere

Bij Party-Rent Almere leveren wij de biertap bij je af in de regio Almere. Wij hebben verschillende soorten biertapinstallaties voor je beschikbaar. Zo hebben wij de volgende taps op voorraad:
– Dubbel taps biertap
– Heineken biertap
– Evenementen taps
– Verschillende soorten bars

 

Biertap als evenemententap

Heb je een evenement in de regio Almere? Wij hebben een biertap die uitermate geschikt is voor evenementen. Het fust bier wordt aangesloten op de biertap. De evenementen tap wordt gevuld met water en heeft minimaal 2 uur nodig om op temperatuur te komen. Deze bier tap is voorzien van een bajonet bieraansluiting.

 

Tafel tap Almere

Tafel tap Almere: deze zeer compacte tap heeft 1 tapkraan en is uitermate geschikt voor een feestje thuis. Deze biertap is binnen dertig minuten op de juiste temperatuur. De bier tap heeft een capaciteit van 40 liter per uur. Deze biertap wordt ook wel tafeltap genoemd.

 

Accessoires bij de bier tap

Bij het huren van een biertap verhuren wij ook een aantal accessoires. Je wilt niet onbeslagen ten ijs komen en wilt natuurlijk alles in huis hebben wat je in huis behoort te hebben. Dit zijn de accessoires die wellicht handig zijn om te bestellen samen met de biertap.
Bierafstrijker
Glazenborstel met één of meerdere borstels
Platte schuifkoppeling in plaats van bajonetkoppeling
Tafeltap
Bestek en servies
Bierfusten

 

Contact opnemen met Party-Rent Almere

Bij Party-Rent Almere zijn wij op de volgende tijdstippen beschikbaar voor het huren van biertaps: wij zijn van maandag tot vrijdag geopend van 11:00 tot 13:00 uur. Telefonisch zijn wij die dagen bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur. Je kunt ook een afspraak maken om de biertap te bezichtigen in Almere.

Scroll naar boven