Als een datum niet aanklikbaar is dan is er voor die dag geen verhuur meer mogelijk.

Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 0858900079

maandag t/m vrijdag 09:00 – 17:30 uur

Bezoek ons magazijn: Televisieweg 93 Almere

maandag t/m vrijdag 11:00 – 13:00 uur

Als een datum niet aanklikbaar is dan is er voor die dag geen verhuur meer mogelijk.

Bezoek ons magazijn:
Televisieweg 93 Almere

maandag t/m vrijdag 11:00 – 13:00 uur

Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 0858900079

maandag t/m vrijdag 09:00 – 17:30 uur

Suikerspin

In de spotlight

Toont alle 7 resultaten

Suikerspinmachine huren Almere

Wil je een suikerspinmachine huren in Almere? Dat kan bij Party-Rent Almere. Wij verhuren een degelijk uitgevoerde suikerspinmachine. Wij komen de suikerspinmachine bij je afleveren en weer ophalen, maar afhalen kan ook.
 

Over de suikerspinmachine

De suikerspinmachine heeft een afneembare bak en beschermkap! Bij de suikerspinmachine kan worden gekozen uit diverse kleuren en smaken suikerspinsuikers.
 
De suikerspinsuikers worden geleverd per 50 porties en hierbij zitten ook de suikerspinstokjes. De suikerspinmachine is ook leverbaar met kar. Gebruik van eigen suikers is niet toegestaan. Wil je extra porties suikers bestellen? Laat het ons dan weten. De machine dient schoon te worden ingeleverd.
 
De suikerspinmachine van Party-Rent Almere is roze gekleurd.
 

Accessoires bij de suikerspinmachine

Wij verkopen ook accessoires bij de suikerspinmachine. Zo verhuren wij een elektriciteitspakket en hebben wij verschillende kleuren en smaken op voorraad.
 

Heb je zin in suikerspin?

Als je een feestje geeft dan kan suikerspin gewenst zijn. Wat is er leuker om je gasten suikerspin aan te bieden uit je gehuurde suikerspinmachine. Wij leveren alles mee en jij hoeft de suikerspin alleen maar te maken. Iedereen kan meekijken hoe jij de suikerspin maakt. Suikerspin maken was nog nooit zo makkelijk. Wat wil je nog meer? Met onze suikerspinmachine maak je je feestje pas echt tot een groot succes.
 

Over Party-Rent Almere

Bij Party-Rent Almere verhuren wij vaak suikerspinmachines. Dat is logisch want het is een fantastisch product. Vooral tijdens kinderfeestjes maak je mooie sier met onze fantastische suikerspinmachine. Wil je een suikerspinmachine huren in Almere? Bestel hem dan online en wij komen hem brengen en weer ophalen.

Scroll naar boven