Als een datum niet aanklikbaar is dan is er voor die dag geen verhuur meer mogelijk.

Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 0858900079

maandag t/m vrijdag 09:00 – 17:30 uur

Bezoek ons magazijn: Televisieweg 93 Almere

maandag t/m vrijdag 11:00 – 13:00 uur

Als een datum niet aanklikbaar is dan is er voor die dag geen verhuur meer mogelijk.

Bezoek ons magazijn:
Televisieweg 93 Almere

maandag t/m vrijdag 11:00 – 13:00 uur

Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 0858900079

maandag t/m vrijdag 09:00 – 17:30 uur

Springkussen Mini Dino

 57,85 (incl. BTW  70,00)

 57,85 (incl. BTW  70,00)

  • Lengte: 310cm
  • Breedte: 230cm
  • Hoogte: 230cm
  • Capaciteit: 4 personen
  • Overdekt: ja
  • Wordt door een business partner geleverd. Er komen extra transportkosten voor het springkussen bij.

Huurperiode

1 beschikbaar

Het springkussen Mini Dino is een kleurrijk springkussen met leuke Dino’s. Dit luchtkussen biedt naast springplezier ook veel speelmogelijkheden. Zo is er op het springvlak een obstakel met leuke dino print en is het springkussen overdekt en overzichtelijk. Dit springkussen is uitermate geschikt voor de kleine avonturiers!

Samenwerking

Party-Rent Almere heeft een samenwerking met Jumping Almere. De springkussens kunnen samen met andere producten worden besteld. Jumping Almere gaat ze uitleveren, plaatsten en ook weer afbreken. Party-Rent Almere heeft een bemiddelende rol hierin. Jumping Almere neemt contact met je op om de bezorging en op- en afbouw te regelen. De financiële afwikkeling gaat via Party-Rent Almere.

Praktische informatie

Wij adviseren je om voor je bestelling eerst de plek op te meten waar het springkussen komt te staan. Dit voorkomt dat bij bezorging blijkt dat het springkussen niet past. Houdt naast de afmetingen van het springkussen altijd rekening dat je ongeveer een meter extra ruimte bij de in- en/of uitgang vrijhoudt. Daarnaast dien je zelf zorg te dragen voor een stroompunt op de plek waar het springkussen komt te staan. Denk hierbij aan een stopcontact, een geaard verlengsnoer of een haspel. Natuurlijk kun je ook een haspel aan je bestelling toevoegen. Dit springkussen is overdekt en houdt lichte regenval tegen. Een springkussen is nooit 100% waterdicht.

Bezorging en op- en afbouw

Het is niet mogelijk om dit product zelf af te halen. Het luchtkussen zal worden bezorgd en opgebouwd, en weer worden afgebroken en opgehaald. De bezorgtijd en ophaaltijd zal vooraf met je worden afgestemd, Het is niet nodig om te assisteren bij de op- en afbouw van producten, wij zorgen er altijd voor dat er voldoende medewerkers aanwezig zijn om de klus te klaren. 

Begeleiding

Op het moment dat je een springkussen, stormbaan of andere attractie bij ons huurt ben je zelf verantwoordelijk voor toezicht en begeleiding door een meerderjarige. Indien je zelf geen toezicht wil houden, is het ook mogelijk om begeleiding bij ons te huren. De medewerkers van Jumping Almere zijn opgeleid om op een deskundige manier evenementen te begeleiden. Indien je van deze optie gebruik wil maken, nemen dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onderhoud

Jumping Almere zorgt ervoor dat hun producten goed worden onderhouden. Wekelijks wordt er tijd genomen om de verhuurde producten na te kijken en weer schoon te maken. Zo worden de springkussens- en stormbanen nooit nat opgeborgen, maar worden deze altijd opnieuw opgezet om alle vocht en viezigheid te verwijderen. Daarnaast wordt er jaarlijks gekeken naar welke producten vervangen moeten worden, of ter reparatie moeten worden opgestuurd. Zo zijn zij in staat om je altijd kwalitatieve en goed onderhouden producten te bieden.

Veiligheid

Veiligheid staat altijd voorop. Alle springkussens zijn gekeurd, gecertificeerd en voorzien van unieke codes volgens het NEN-EN14960 keurmerk. Om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen worden de springkussens periodiek geïnspecteerd en wordt dit gedocumenteerd in logboeken. Certificaten van de producten zijn altijd op te vragen.
Samen met de medewerkers van Jumping Almere zorgen we er altijd voor dat producten goed vast worden gezet. Indien er een harde wind staat, zetten zij de producten extra stevig vast. Bij extreme weersomstandigheden kan er besloten worden om niet te plaatsen, wanneer dit in hun ogen niet langer voldoende veilig is. Dit is echter pas het geval bij harde wind, denk hierbij aan windkracht zes of hoger.

Scroll naar boven