Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 0858900079
Bekijk onze telefonische bereikbaarheid

Telefonisch nu gesloten.Weer bereikbaar op woensdag 8 februari 2023 van 09:00 tot 17:30 uur
Bezoek ons magazijn: Televisieweg 93 Almere
Bekijk onze openingstijden
Het magazijn is nu gesloten.Weer geopend op woensdag 8 februari 2023 van 11:00 tot 13:00 uur
Bezoek ons magazijn: Televisieweg 93 Almere
Bekijk onze openingstijden
Het magazijn is nu gesloten.Weer geopend op woensdag 8 februari 2023 van 11:00 tot 13:00 uur
Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 0363030159
Bekijk onze telefonische bereikbaarheid
Telefonisch nu gesloten.Weer bereikbaar op woensdag 8 februari 2023 van 09:00 tot 17:30 uur

Popcornmachine

 32,50 (incl. BTW  39,33)

 8,13 (incl. BTW  9,83)

  • Afmetingen:
    • Breedte: 49,9cm
    • Lengte: 51,8cm
    • Hoogte: 75,2cm
  • Energie verbruik: 1100Watt

Popcornmachine huren Almere

Wil je een popcornmachine huren in Almere? Dat kan bij Party-Rent Almere. Wij verhuren een degelijk uitgevoerde popcornmachine met rvs ketel en dubbel veer-dump systeem. Wij komen de popcornmachine bij je afleveren en weer ophalen.

Over de popcornmachine

De popcornmachine heeft een uitneembare en verwarmde bodemplaat, gehard glas en kruimellade! Wordt geleverd incl maatbekers, schep en gebruiksinstructie. Bij de popcornmachine kan gekozen worden uit de smaken zoet en zout.

De popcornmachine wordt geleverd per 50 porties en hierbij zitten ook alle benodigdheden zoals puntzakken, olie, suiker/zout en mais. De popcornmachine is ook leverbaar met kar. Gebruik van eigen mais is niet toegestaan. Wil je extra porties maïs bestellen? Laat het ons dan weten. De machine dient schoon te worden ingeleverd.

De popcornmachine van Party-Rent Almere is rood gekleurd aan de bovenkant met verder aan alle kanten omgeven door glas. De popcornmachine steunt op vier korte zwarte pootjes.

Accessoires bij de popcornmachine

Wij verkopen ook accessoires bij de popcornmachine. Zo verhuren wij een elektriciteitspakket en hebben wij verschillende popcornpakketten op voorraad. Je kunt kiezen uit zoete of zoute popcornpakketten.

Heb je zin in popcorn?

Als je een feestje geeft dan kan popcorn gewenst zijn. Wat is er leuker om je gasten popcorn aan te bieden uit je gehuurde popcornmachine. Wij leveren alles mee en jij hoeft de popcorn alleen maar te maken. Iedereen kan meekijken hoe jij de popcorn maakt. Popcorn maken was nog nooit zo makkelijk. Wat wil je nog meer? Met onze popcornmachine maak je je feestje pas echt tot een groot succes.

Over Party-Rent Almere

Bij Party-Rent Almere verhuren wij vaak popcornmachines. Dat is logisch want het is een fantastisch product. Vooral tijdens kinderfeestjes maak je mooie sier met onze fantastische popcornmachine. Wil je een popcornmachine huren in Almere? Bestel hem dan online en wij komen hem brengen en weer ophalen.

Huurperiode

1 / 1 beschikbaar

Degelijk uitgevoerde popcornmachine, met rvs ketel en dubbel veer-dump systeem. Uitneembare en verwarmde bodemplaat, gehard glas en kruimellade! Wordt geleverd incl maatbekers, schep en gebruiksinstructie.

Bij de machine kan gekozen worden uit de smaken zoet en zout. Dit wordt geleverd per 50 porties en hierbij zitten ook alle benodigdheden zoals puntzakken, olie, suiker/zout en mais. 

De popcornmachine is ook leverbaar met kar.

Gebruik van eigen mais is niet toegestaan.

De machine dient schoon te worden ingeleverd.

Andere suggesties…