loader image

Oven en chafing dish huren Almere

Een oven of een chafing dish huur je bij Party-Rent Almere. Als er lekker gegeten wordt tijdens een event dan is een oven of een chafing dish een welkome aanvulling. Bij Party-Rent Almere verhuren wij ovens en chafing dishes. Daarnaast verhuren wij ook soeppotten, bordenwarmers en soepketels. Als accessoires verkopen wij ook de brandpasta die nodig is om het eten in de chafing dish warm te houden.

Resultaat 1 - 8 van de 12 wordt getoond.
Aantal producten op pagina weergeven

Ovens en chafing dishes?

Een oven is handig om eten in warm te maken en de chafing dish is geschikt om eten op temperatuur te houden. Als je een etentje organiseert dan wil je het beste van het beste. En dat is waar wij voor staan bij Party-Rent Almere. Wij hebben voor jou de beste ovens en chafing dishes te huur. Deze apparaten komen wij bij je afleveren en weer ophalen zodat je er geen omkijken naar heeft. Je betaalt alleen het lage huurbedrag.

Bij de chafing dish kun je kiezen uit een grote bak of twee of drie kleinere bakken. De chafing dish wordt door ons geleverd met twee blikjes brandpasta. Onze brandpasta werkt drie tot vier uur. Je kunt bij ons extra blikjes kopen indien nodig.

Over de Turbotronic oven van Party-Rent Almere

Onze ovens zijn veelzijdige ovens en bieden ongekende mogelijkheden. Je kunt in onze ovens veel verschillende soorten gerechten bereiden. Je stelt zelf de temperatuur digitaal in en de oven doet haar werk. De digitale temperatuurregeling is uiterst nauwkeurig waardoor de kwaliteit van het etenswaar ten goede komt.

Over Party-Rent Almere

Part-Rent Almere verhuurt producten voor feesten en events. Ovens en chafing dishes zijn hier een onderdeel van. Zeker als er lekker gegeten wordt dan zijn deze apparaten gewenst. Bent je op zoek naar meer producten en accessoires naast de oven en de chafing dish? Wij helpen je graag verder.

0
Bestelling