Als een datum niet aanklikbaar is dan is er voor die dag geen verhuur meer mogelijk.

Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 0858900079

maandag t/m vrijdag 09:00 – 17:30 uur

Bezoek ons magazijn: Televisieweg 93 Almere

maandag t/m vrijdag 11:00 – 13:00 uur

Als een datum niet aanklikbaar is dan is er voor die dag geen verhuur meer mogelijk.

Bezoek ons magazijn:
Televisieweg 93 Almere

maandag t/m vrijdag 11:00 – 13:00 uur

Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 0858900079

maandag t/m vrijdag 09:00 – 17:30 uur

Verjaardagsfeest in de tuin

Meestal doen wij een tuinbezichtiging bij zo’n project. Echter deze klant wist precies wat ze wilde en zijn naar het kantoor van Party-Rent Almere gekomen waar wij alle producten konden laten zien.

In dit geval hebben we twee tenten geplaatst. Eén die aansloot op de schuifdeuren van de woning. Deze tent van 6 x 4,5mtr hebben we verhoogd zodat deze mooi aansloot aan de bovenkant van de schuifpui. Omdat ze optimaal gebruik wilde maken van de ruimte hebben we de wanden over de schutting naar de buren kunnen maken. Uiteraard met toestemming van de buren. In deze tent hebben we twee XL koelkasten geplaatst met daartussen in twee houten tafels die waren voorzien van een tafelrok. Hierop stonden de nieuwe glazen uit de Timeless serie.

Vanuit de tent liep je de tuin in waar in twee hoeken zitzakken waren geplaatst. De verlichting liep vanuit de tent door de tuin door naar de volgende tent.

De andere tent was geplaatst tegen de overkapping aan. De breedte van de overkapping was iets meer dan 6 mtr en de klant wilde de volledige breedte gebruiken met zo min mogelijk palen. Daarom hebben we ervoor gekozen om één tent van 3 x 4,5 mtr te plaatsten met daaraan vast een tent van 2 x 3 mtr. Hiervan moesten we twee palen over de schutting naar de buren plaatsen.

Door de gehele ruimte stonden verschillende statafels.

Dit zijn de projecten waar wij nou blij van worden. Niet standaard en vergt van ons ook wat denkwerk bij het opbouwen. Terugkijkend weer een mooi geslaagd project van Party-Rent Almere.

Datum: augustus 2022
Locatie: Almere Poort
Inrichting: outdoor
Budget: € 500 – € 750 (excl. BTW)

Geleverd:
1 x verhoogde tent 6 x 4,5mtr
1 x tent 3 x 6,5mtr
4 x statafels met rokken
2 x tafels met hoezen
8 x zitzakken
2 x koelkasten
125 x glaswerk
100 mtr. verlichting
1 x rookmachine
speciale verlichting

Scroll naar boven