Horecabier nu uit voorraad leverbaar

Bij Party-Rent Almere is het Horecabier nu uit voorraad leverbaar. Wij houden standaard enkele fusten op voorraad. Heb je meerdere fusten nodig, bestel deze dan vooraf. Wekelijks doen wij een bestelling en kunnen dan rekening houden met je bestellen. Zo ben je gegarandeerd van je favourite biertje.

Wat is horecabier?

Horecabier bierglazenHet is een heerlijk premium biertje dat wordt geleverd voor een eerlijke prijs. Het bier wordt al sinds 2005  gebrouwen in een gerenommeerde Nederlandse brouwerij met het zuiverste water uit de bron, natuurlijke ingrediënten, passie, ambachtelijke vakkennis en dat proef je terug in dit heerlijk biertje.

 

Wat is het verschil tussen Goud en Zilver?

Het Horecabier Goud is een categorie I pilsener met een heerlijk, herkenbare Nederlandse smaak en 5% alcohol. Het heeft een prachtige, neutrale goudtint en een zalig, gemiddeld bittertje.

In 2017 werd Horecabier Zilver geïntroduceerd. Dit is een categorie II biertje. Kwaliteitsbier met een verfrissende herkenbare smaak en 4,8% alcohol. Zilver heeft een prachtige schuimkraag en is een stevig bittertje. Omdat de accijns en de productie kosten bij dit bier lager liggen kunnen we dit bier goedkoper aanbieden.

Omdat Horecabier geen marketing maakt, leningen aan horecagelegenheden geeft en geen aankleding of in bruikleen geeft, hoeft dit ook niet in de prijs te worden doorgerekend zoals dat bij een “A-merk” biertje wel wordt gedaan. Dit bepaald in hoge mate het prijsverschil.

Scroll naar boven