Onze sinaasappellikeur is een frisse drank; doordat wij naast de sinaasappelschillen ook het sap van de sinaasappel gebruiken, krijgt onze likeur een stevig karakter. Het karakteristieke bittertje, van nature aanwezig in de sinaasappel, komt heerlijk terug in onze drank. De sinaasappel leent zich, net als de citroen, perfect om likeur van te maken, en dat maakt deze likeur net zo’n prachtige drank als onze Limoncello.
Drinkadvies
De Sinaasappellikeur is heerlijk puur, maar ook uitstekend te mixen met Prosecco. Ideaal zowel als aperitief en digestief, in een cocktail of bij een dessert. De fles graag voor elk gebruik draaien en/of kantelen opdat alle sappen van de drank met elkaar mengen. De eventuele zwarte puntjes die in de drank achterblijven zijn residu van vanillepeul of van kruidnagel. De sinaasappellikeur wordt meerdere keren gefilterd; ondanks het filteren kan het voorkomen dat er residu in de fles achterblijft.
Gekoeld bewaren en serveren.