loader image

Vriezer en koelkast huren Almere

Wil je een vriezer of koelkast huren in Almere? Dan ben je bij Party-Rent Almere aan het juiste adres. Wij van Party-Rent Almere verhuren vriezers en koelkasten voor elk feest of evenement. Wij komen de vriezers en koelkasten bij je afleveren en weer ophalen. Ook voor een ijsblokjesmachine kun je bij ons terecht. Naast vriezers en koelkasten hebben wij ook veel andere feestartikelen te huur. Neem een kijkje op onze website en bestel.

Resultaat 1 - 8 van de 15 wordt getoond.
Aantal producten op pagina weergeven

Vriezer en koelbast verhuur bij Party-Rent Almere

Met een gehuurde koelkast of vriezer hou je je producten koel of bevroren. Je hoeft niet de moeite te nemen om zo’n apparaat te kopen want je kunt hem tegen een lage prijs makkelijk huren. Je huurt de koelkast of vriezer online en wij komen hem bij je event afleveren en weer ophalen.

Wat kun je van Party-Rent Almere verwachten

Bij Party-Rent Almere kun je verwachten dat wij mooie en schone koelasten en vriezers bij je afleveren. Daarnaast hebben wij verschillende soorten in ons assortiment. Zo hebben wij:

  • Coca Cola koeling
  • IJsblokjesmachine
  • Koelbox
  • Koelkast groot met glazen deur
  • Koelkast tafelmodel
  • Koelkast met laden
  • Vriezer 100L bovenlader
  • Vriezer 126L bovenlader

Al onze koelers en vriezers zijn geschikt voor verschillende doeleinden. Elk feestje, borrel of evenement heeft zijn eigen voorkeur.

Het is belangrijk om je te realiseren dat je de koelkast of viezer op tijd huurt. Het duurt namelijk een tijdje voordat je de koelkast kan gebruiken. Dat heeft te maken met de koelvloeistof die vooraf altijd even moet rusten. Indien de vriezer of koelkast rechtop wordt vervoerd is dit niet nodig.. Sluit de koelkast of de vriezer pas aan nadat hij heeft gerust. Dit duurt een aantal uren.

Neem een kijkje bij Party-Rent Almere

Je kunt bij ons een afspraak maken om de producten te bekijken maar je kunt ze ook meteen online bestellen. Zelfs zware producten als een koelkast en een vriezer vervoeren wij naar je toe. Dat is voor ons geen enkel probleem. Naast koelkasten en vriezers verhuren wij ook andere partyrent-artikelen in de regio Almere.

Bestelling