loader image

Annuleringskosten

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat een opdracht geannuleerd moet worden. Hierbij kan sprake zijn van overmacht. Echter niet alles valt onder overmacht. Hieronder geven wij een overzicht van de annuleringskosten. Een annulering is pas geldig nadat deze per email of aangetekende brief is ontvangen door Party-Rent Almere. Het tijdstip bepaald welke kosten er in rekening worden gebracht. De annuleringskosten hebben alleen betrekking op de huurproducten. Wordt het evenement binnen de vergoedingstermijn alsnog gehouden dan wordt het vergoedingspercentage van de annuleringskosten in mindering gebracht op de huurproducten.

Overmacht i.v.m. Coronavirus
Evenementen waar wij spullen voor leveren voor meer dan 100 personen kunnen worden geannuleerd op basis van overmacht. Aangezien dit een overheidsbeslissing is. Overige gevallen vallen niet onder overmacht i.v.m. Coronavirus.

Annuleringsregeling

Moment van annulering Annuleringskosten Vergoedingstermijn Vergoedingspercentage
na bevestiging 20% van huurproducten binnen 3 maanden 100% van annuleringskosten
7 dagen en korter 50% van huurproducten binnen 3 maanden 100% van annuleringskosten
4 dagen of korter 80% van huurproducten binnen 3 maanden 100% van annuleringskosten
2 dagen of korter 80% van huurproducten binnen 3 maanden 50% van annuleringskosten

Is een opdracht al betaald dan blijft het saldo na verrekening van de annuleringskosten als een tegoed op het account staan. Restitutie is niet mogelijk. Dit saldo blijft een jaar geldig. Bij overmacht worden er geen annuleringskosten in rekening gebracht.

0
Bestelling